Dit seizoen gingen onze U9 met 2 ploegjes van start

A ploeg met trainer Georgios : Tibe , Valentino, Aaron, Alessio, Mathis, Daan, Jasper en Destin

B ploeg met trainster Jessica: Tom, Arne, Nathan, Arno, Bryan, Jesse, Stan en Mathias

wedstrijd verslag u9 A: Louwel- ANU

Vrijdagavond 27/9 om 18u

We speelden een sterke wedstrijd heel mooi samenspel en liepen al snel uit Louwel vocht mooi terug maar uiteindelijk wonnen we met ruime cijfers en alle jongens hebben hun goaltje meegepikt … Uitslag 6-21 puike prestatie jongens net zoals de andere wedstrijden al dit seizoen.

#samen sterk# Toppers

wedstrijdverslag U9 b : Rekem A -ANU

Zaterdag voormiddag 28/9 10u

Na een mooie rondreis door Rekem City met heel wat omleiding begonnen we de wedstrijd niet zo goed.. we herpakten ons snel en kwamen snel op een ruime voorsprong , het 2e en 3e kwartier was wat minder maar in het laaste kwartier lieten we zien dat we ervoor konden vechten en zette we een 11-9 achterstand om in een 11-16 winst…

Door te blijven vechten hebben we dit seizoen al vaak laten zien dat we onverslaanbaar zijn..

#one team# dreamteam