BEN jij nieuwe Messi of Ronaldo????

Kom dan op zaterdag 11 mei naar de Terreinen van As-Niel United

 Heb je zin om eens te komen kijken of meedoen , kom dan naar onze gratis initiatie training

Om 11.00u initiatie voetbal  (  voor kinderen geboren ’14 )

We werken dit jaar  met inschrijvingen zodat we voldoende materiaal en trainers kunnen voorzien.

Graag voor 10 mei inschrijven : jessica.vanderhenst@hotmail.com

 Groetjes,

Bestuur As-Niel United

Tijdens het weekend van Pasen beleefden de spelers van de U17 vier onvergetelijke dagen in de Elzas onder leiding van Bert, Ronald en Tony.

Op vrijdagmorgen vertrokken ze met vier busjes richting Frankrijk. Rond drie uur arriveerden ze in  Centerparcs les trois forêts. De eerste dag hebben ze het park verkend, gezwommen en samen naar de match Standard-Genk gekeken.

Op zaterdag mochten ze bowlen, zwemmen, spelen,… en in de namiddag trokken ze naar Walscheid voor hun eerste match. Op zondagmorgen vond de tweede match plaats in  Moussey.  In de namiddag werd er tijd gemaakt voor het touwenparcours high adventure. Een pittig parcours. Na een ijsje was er weer tijd voor zwemmen, poolen,  spelen,….

Op maandag om half tien vertrokken ze met de busjes richting Straatsburg waar ze de stad per fiets verkenden onder leiding van een gids. Om vier uur keerden ze moe maar voldaan huiswaarts. Een onvergetelijk avontuur!

De laatste dag alles stond in teken van onze demo training namiddag voormiddag oefenden we wat en ging alles er losjes aan toe want we waren stikkapot. Tijdens de middag was er soep en broodjes voorzien wat waren we hier blij mee want het was ijskoud … en dan le moment suprême: we mochten aan de ouders laten zien wat we geleerd hadden.. Fier als een gieter gingen we aan de slag en lieten we onze coolste skills zien .. Na de training werden dan ook de winnaars van de penalty en jongleercup gehuldigd en sloten we af met 100 cupcakes en een taart van bij ‘ bak je blij’ wat hebben we gesmuld .. tegen dat ‘ schijt je rijk ‘ begon was alles op .

Bedankt spelers , trainers , bestuur en vooral de ouders voor jullie vertrouwen . het was een TOP week

Vanochtend waren er verschillende vermoeide gezichtjes.. Het kamp begint zijn tol te eisen zowel bij de kinderen als de trainers… kleine pijntjes, kleine akkefietjes maar dat hoort er bij …

Vanmiddag werd er weer goed gegeten door een 70 tal kinderen werden er 91 braadworsten verorberd met de nodige wortelstomp… klaar voor weer een pittige namiddag. Onder een stralend zonnetje gingen we de pleinen terug op en werden er groepsfoto’s gemaakt….. de voorlaatste kans om winnaar te worden van de penalty of jongleer cup zo komt het einde van een zaaaalig kamp in zicht. Tot morgen allemaal met een laatste keer een goed humeur en een stralend zonnetje…

Vandaag stond in teken van FUN…en die hadden we..

met de zon op onze snoet en oogjes vol pret bij het zien van de attracties vlogen we er letterlijk en figuurlijk in .

Het middagmaal was ook dikke fun … frietjes met worst .

Namiddag mochten de u6 tot u10 nog verder genieten van de attracties terwijl de u11 tot u 13 een fotozoektocht deden als dorpsspel.

Leuke dag , dus veel foto’s mochten er ouders nog problemen ondervinden bij het bekijken van de foto’s meld het dan even ..we doen er alles aan om de site zo optimaal mogelijk te maken…

Ook liggen er al massa’s verloren voorwerpen dus kom zeker eens een kijkje nemen om de ballenrek van de kantine …