Beste sportvrienden,

Zoals jullie weten, heeft het corona virus effect op ons allemaal. Het komt dan als geen verrassing dat wij als sportclub hier enorme inkomsten mis lopen, terwijl de uitgaven blijven doorgaan.

Daarom zijn er een aantal mooie initiatieven op de poten gezet en wij hebben ons hier dan ook voor ingeschreven.
Bekijk onderstaande linken en steun onze club. Dit kan door waardebonnen te kopen die je kan inruilen voor drank, soep of andere zaken. Bonnen kunnen heel het seizoen gebruikt worden. En niet tot 30/09/2020 zoals aangegeven op de websites.


Horeca Comeback zet zich in voor waardebonnen te kopen voor je club.
Café solidariteit laat je al pintjes kopen die je dan naderhand kunt inwisselen op onze club.

https://www.horecacomeback.be/nl/zaak/?companyid=1761946

https://www.cafesolidair.be/bar/as-niel-united

Wij als club zijn jullie dan ook enorm dankbaar. Steun ons nu en wij zorgen dat de drank en de pintjes koud staan bij de start van het nieuwe seizoen.

Het hoofdbestuur.

Beste sportvrienden

Onze jeugdcoördinator heeft beslist om een andere uitdaging aan te gaan. Wij bedanken Manuel Reyes daarom ook voor zijn bewezen diensten en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Tony Gryncewicz zal zijn taken tijdelijk overnemen.

Daarom zoeken wij als club dan ook een nieuwe jeugdcoördinator. Indien jij interesse hebt of iemand kent die hiervoor in aanmerking wilt komen, laat hem of haar ons zeker contacteren. Wij zullen dan samen zitten (via Skype) om de nodige zaken te bespreken met jullie.

Dit mag via volgende personen :
Tony Gryncewicz : 0478/35.04.93
Kurt Martens : 0495/24.33.89

Met vriendelijke groeten,

Het Hoofdbestuur

Dit seizoen gingen onze U9 met 2 ploegjes van start

A ploeg met trainer Georgios : Tibe , Valentino, Aaron, Alessio, Mathis, Daan, Jasper en Destin

B ploeg met trainster Jessica: Tom, Arne, Nathan, Arno, Bryan, Jesse, Stan en Mathias

wedstrijd verslag u9 A: Louwel- ANU

Vrijdagavond 27/9 om 18u

We speelden een sterke wedstrijd heel mooi samenspel en liepen al snel uit Louwel vocht mooi terug maar uiteindelijk wonnen we met ruime cijfers en alle jongens hebben hun goaltje meegepikt … Uitslag 6-21 puike prestatie jongens net zoals de andere wedstrijden al dit seizoen.

#samen sterk# Toppers

wedstrijdverslag U9 b : Rekem A -ANU

Zaterdag voormiddag 28/9 10u

Na een mooie rondreis door Rekem City met heel wat omleiding begonnen we de wedstrijd niet zo goed.. we herpakten ons snel en kwamen snel op een ruime voorsprong , het 2e en 3e kwartier was wat minder maar in het laaste kwartier lieten we zien dat we ervoor konden vechten en zette we een 11-9 achterstand om in een 11-16 winst…

Door te blijven vechten hebben we dit seizoen al vaak laten zien dat we onverslaanbaar zijn..

#one team# dreamteam

Vandaag nemen we afscheid van 2 toppers . Bram Lambrichts en Franco Mutu,zij beslisten om hun voetbalschoenen aan de haak te hangen, ze werden gehuldigd tijdens hun laatste thuiswedstrijd . Bedankt voor de mooie jaren Bram en Franco.

Voor volgend seizoen zoeken we nog verschillende trainers alsook spelers voor u17 en u21 . Bij interesse contract opnemen met Manuel Reyes 0471501818 of Tony gryncewicz.