Dit seizoen gingen onze U9 met 2 ploegjes van start

A ploeg met trainer Georgios : Tibe , Valentino, Aaron, Alessio, Mathis, Daan, Jasper en Destin

B ploeg met trainster Jessica: Tom, Arne, Nathan, Arno, Bryan, Jesse, Stan en Mathias

wedstrijd verslag u9 A: Louwel- ANU

Vrijdagavond 27/9 om 18u

We speelden een sterke wedstrijd heel mooi samenspel en liepen al snel uit Louwel vocht mooi terug maar uiteindelijk wonnen we met ruime cijfers en alle jongens hebben hun goaltje meegepikt … Uitslag 6-21 puike prestatie jongens net zoals de andere wedstrijden al dit seizoen.

#samen sterk# Toppers

wedstrijdverslag U9 b : Rekem A -ANU

Zaterdag voormiddag 28/9 10u

Na een mooie rondreis door Rekem City met heel wat omleiding begonnen we de wedstrijd niet zo goed.. we herpakten ons snel en kwamen snel op een ruime voorsprong , het 2e en 3e kwartier was wat minder maar in het laaste kwartier lieten we zien dat we ervoor konden vechten en zette we een 11-9 achterstand om in een 11-16 winst…

Door te blijven vechten hebben we dit seizoen al vaak laten zien dat we onverslaanbaar zijn..

#one team# dreamteam

We willen jullie laten weten dat er bij de jeugd enkele aanpassingen in het beleid komen ..Kurt heeft besloten om een stapje terug te zetten bij de jeugdwerking en het sportieve.. eerst en vooral hartelijk dank voor alles Kurt wat je gedaan hebt voor de jeugd van Niel sk en As-Niel United het is teveel om op te noemen , We gaan proberen jouw jeugd te laten verder groeien zoals we van jou geleerd hebben . En ten 2e willen we natuurlijk bekend maken bij wie jullie nu terecht gaan kunnen .
Voor de sportieve zaken gaan jullie terecht kunnen bij : Manuel Reyes en Tony gryncewicz zij worden TVJO.
Contact: tvjoasnielunited@gmail.com

Tony :+32478350493
Manu:+32471501818

Bij de jeugdwerking gaat Jessica Vanderhenst het van Kurt overnemen en wordt zij de nieuwe voorzitster .
Contact: Jessica.vanderhenst@asnielunited.be
0476839614

We hopen op een sportief seizoen .

BEN jij nieuwe Messi of Ronaldo????

Kom dan op zaterdag 11 mei naar de Terreinen van As-Niel United

 Heb je zin om eens te komen kijken of meedoen , kom dan naar onze gratis initiatie training

Om 11.00u initiatie voetbal  (  voor kinderen geboren ’14 )

We werken dit jaar  met inschrijvingen zodat we voldoende materiaal en trainers kunnen voorzien.

Graag voor 10 mei inschrijven : jessica.vanderhenst@hotmail.com

 Groetjes,

Bestuur As-Niel United

Tijdens het weekend van Pasen beleefden de spelers van de U17 vier onvergetelijke dagen in de Elzas onder leiding van Bert, Ronald en Tony.

Op vrijdagmorgen vertrokken ze met vier busjes richting Frankrijk. Rond drie uur arriveerden ze in  Centerparcs les trois forêts. De eerste dag hebben ze het park verkend, gezwommen en samen naar de match Standard-Genk gekeken.

Op zaterdag mochten ze bowlen, zwemmen, spelen,… en in de namiddag trokken ze naar Walscheid voor hun eerste match. Op zondagmorgen vond de tweede match plaats in  Moussey.  In de namiddag werd er tijd gemaakt voor het touwenparcours high adventure. Een pittig parcours. Na een ijsje was er weer tijd voor zwemmen, poolen,  spelen,….

Op maandag om half tien vertrokken ze met de busjes richting Straatsburg waar ze de stad per fiets verkenden onder leiding van een gids. Om vier uur keerden ze moe maar voldaan huiswaarts. Een onvergetelijk avontuur!

De laatste dag alles stond in teken van onze demo training namiddag voormiddag oefenden we wat en ging alles er losjes aan toe want we waren stikkapot. Tijdens de middag was er soep en broodjes voorzien wat waren we hier blij mee want het was ijskoud … en dan le moment suprême: we mochten aan de ouders laten zien wat we geleerd hadden.. Fier als een gieter gingen we aan de slag en lieten we onze coolste skills zien .. Na de training werden dan ook de winnaars van de penalty en jongleercup gehuldigd en sloten we af met 100 cupcakes en een taart van bij ‘ bak je blij’ wat hebben we gesmuld .. tegen dat ‘ schijt je rijk ‘ begon was alles op .

Bedankt spelers , trainers , bestuur en vooral de ouders voor jullie vertrouwen . het was een TOP week