Beste sportvrienden

Onze jeugdcoördinator heeft beslist om een andere uitdaging aan te gaan. Wij bedanken Manuel Reyes daarom ook voor zijn bewezen diensten en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Tony Gryncewicz zal zijn taken tijdelijk overnemen.

Daarom zoeken wij als club dan ook een nieuwe jeugdcoördinator. Indien jij interesse hebt of iemand kent die hiervoor in aanmerking wilt komen, laat hem of haar ons zeker contacteren. Wij zullen dan samen zitten (via Skype) om de nodige zaken te bespreken met jullie.

Dit mag via volgende personen :
Tony Gryncewicz : 0478/35.04.93
Kurt Martens : 0495/24.33.89

Met vriendelijke groeten,

Het Hoofdbestuur

Beste Sportvrienden,

Dankzij jullie massale inschrijvingen, is ons voetbalkamp van 2020 al volzet.
Wij danken jullie voor jullie vertrouwen in onze club en trainers en kijken uit om jullie zoon/dochter een aantal leuke dingen bij te leren tijdens ons kamp.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdwerking en hoofdbestuur

As – Niel United

BEN jij nieuwe Messi of Ronaldo????

Kom dan op zaterdag 11 mei naar de Terreinen van As-Niel United

 Heb je zin om eens te komen kijken of meedoen , kom dan naar onze gratis initiatie training

Om 11.00u initiatie voetbal  (  voor kinderen geboren ’14 )

We werken dit jaar  met inschrijvingen zodat we voldoende materiaal en trainers kunnen voorzien.

Graag voor 10 mei inschrijven : jessica.vanderhenst@hotmail.com

 Groetjes,

Bestuur As-Niel United

Tijdens het weekend van Pasen beleefden de spelers van de U17 vier onvergetelijke dagen in de Elzas onder leiding van Bert, Ronald en Tony.

Op vrijdagmorgen vertrokken ze met vier busjes richting Frankrijk. Rond drie uur arriveerden ze in  Centerparcs les trois forêts. De eerste dag hebben ze het park verkend, gezwommen en samen naar de match Standard-Genk gekeken.

Op zaterdag mochten ze bowlen, zwemmen, spelen,… en in de namiddag trokken ze naar Walscheid voor hun eerste match. Op zondagmorgen vond de tweede match plaats in  Moussey.  In de namiddag werd er tijd gemaakt voor het touwenparcours high adventure. Een pittig parcours. Na een ijsje was er weer tijd voor zwemmen, poolen,  spelen,….

Op maandag om half tien vertrokken ze met de busjes richting Straatsburg waar ze de stad per fiets verkenden onder leiding van een gids. Om vier uur keerden ze moe maar voldaan huiswaarts. Een onvergetelijk avontuur!

De laatste dag alles stond in teken van onze demo training namiddag voormiddag oefenden we wat en ging alles er losjes aan toe want we waren stikkapot. Tijdens de middag was er soep en broodjes voorzien wat waren we hier blij mee want het was ijskoud … en dan le moment suprême: we mochten aan de ouders laten zien wat we geleerd hadden.. Fier als een gieter gingen we aan de slag en lieten we onze coolste skills zien .. Na de training werden dan ook de winnaars van de penalty en jongleercup gehuldigd en sloten we af met 100 cupcakes en een taart van bij ‘ bak je blij’ wat hebben we gesmuld .. tegen dat ‘ schijt je rijk ‘ begon was alles op .

Bedankt spelers , trainers , bestuur en vooral de ouders voor jullie vertrouwen . het was een TOP week