Spring naar de inhoud
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Halloweentocht

oktober 31, 2023 @ 6:00 pm - 11:30 pm

Dinsdag 31 oktober 2023 is het weer zo ver. Dan griezelen we bij As-Niel United naar jaarlijkse gewoonte tijdens onze Halloweentocht. Net als tijdens de vorige edities zorgt ons evenemententeam voor een leuke wandeling doorheen de bossen van Niel. Nieuw dit jaar is dat we de tocht (gedeeltelijk) opsplitsen in twee routes. Op de “scary” route voorzien we wat enge elementen, maar de echter durvers zullen ongetwijfeld kiezen voor de “horror” route. 

Halloweentocht 2023

De eerste wandelgroep start dit jaar om 18u30. We verwachten om de laatste groep te laten vertrekken om 21u00. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo de tocht rustig kan wandelen. Vergeet zeker niet om een zaklamp mee te brengen en gepast schoeisel aan te doen. Inschrijven is verplicht en is mogelijk tot 28 oktober via deze link of via de QR code op de flyers (hierboven en op onze social media). Voor vragen over de tocht zelf kan je altijd terecht bij onze TVJO, AVJO of leden van het bestuur

De prijzen voor deelname aan de Halloweentocht dit jaar zijn, zoals hierboven zichtbaar, € 2 voor kinderen tot 16 jaar en € 5 voor tieners en volwassenen boven de 16. Deze prijzen zijn voor zowel leden van As-Niel United als niet-leden dezelfde. In deze prijs zit een tas soep onderweg mee inbegrepen. 

De inkom dit jaar zal via de oude ingang zijn, net als bij onze afgelopen pastadag. Zo zorgen we voor minder chaos dan vorig jaar! Op het terras zorgen we bovendien voor wat versnaperingen. 

We hopen jullie allemaal van harte te mogen verwelkomen tijdens onze Halloweentocht 2023, uiteraard liefst zo scary mogelijk verkleed. 

Related Images:

Details

Datum:
oktober 31, 2023
Tijd:
6:00 pm - 11:30 pm
Event Tags:
, , ,

Organisator

As-Niel United

Locatie

De Heiberg
Melkerijstraat z/n
As, 3665 Belgium
+ Google Maps