Spring naar de inhoud

NIEUWS

Voorbereiding seizoen 2023-2024

  Onze A-kern begint aan hun voorbereiding op maandag 24 juli. Hieronder is een overzicht van hun wedstrijden in de voorbereiding.

  Initiatiedag 3 juni 2023

   Op zaterdag 3 juni houden we onze familiedag. Tijdens deze dag organiseren we een initiatietraining voor nieuwe spelertjes.

   Limburg Cup 2023

    Onlangs mochten we bij As Niel United de finaledag van de Limburg Cup organiseren. De foto’s van de finaledag kan je hier terugvinden.

    Word jij onze nieuwe Wouter Vrancken?

     Door onze groei hebben we ook nood aan extra trainers! Ben je geduldig en wil jij helpen om onze talenten te laten ontbolsteren? Dan ben jij de juiste persoon.

     De Heibergcup 2023

      Ook in 2023 organiseren we onze Heibergcup. Dit jaar gaat deze door op zaterdag 20 mei.

      Trooper

       Koop jij ook regelmatig dingen online? Wil jij onze club steunen door online te shoppen? Dat kan, via Trooper.

       Clubreglement As Niel United

        Voetbal is een leer- en groeiproces naar individueel beter worden. Bij onze club staat respect voor mekaar en de club centraal. Daarom hebben we dit clubreglement opgesteld.

        Reglement Kunstgrasveld

         As-Niel United is trots op haar kunstgrasveld. Hieronder staan de regels voor het betreden en gebruik, om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan blijven maken van het veld.

         Aangifteformulier Ongeval

          Hierbij kunnen jullie het aangifteformulier voor een ongeval terugvinden. Gelieve dat zo spoedig mogelijk aan de club terug te bezorgen, om in orde te zijn met de verzekering.