Spring naar de inhoud

KRC Genk Winterbreak Belevingstocht

  Ook dit jaar organiseren onze buren van KRC Genk de “Winterbreak Belevingstocht“. Deze wandeltocht, ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal, is dé ideale winterstopactiviteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur.

  Het parcours, uitgestippeld door KRC Genk, bedraagt zo’n 5 kilometer en wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol aangekleed.

  De route is zorgvuldig uitgestippeld samen met Thor Central en T2-Campus. Wandel mee langs de mijnschacht, de campus en het KRC Genk stadion om zo de laatste meters in te zetten richting het gezellige winterdorp.

  Waarom organiseert KRC Genk dit?
  De coronacrisis heeft het lokale jeugdvoetbal zwaar getroffen. Naast de motorische gevolgen voor kinderen en jongeren zijn er ook de financiële gevolgen voor de lokale clubs. De lokale afdelingen vormen nochtans het fundament van een gezonde sportpiramide. Ze stimuleren kinderen en jongeren om te bewegen, om zich te ontwikkelen als voetballer en als mens en ze brengen individuen en gemeenschappen dichter bij elkaar. Het maatschappelijk belang van lokale clubs kan nauwelijks overschat worden. Daarom lanceert men vanuit KRC Genk dit initiatief om het lokale jeugdvoetbal écht te steunen.

  Hoe kan je je inschrijven?
  Inschrijven kan door het te melden bij Wilfried Geebelen (via mail of in de kantine) voor 30 november 2022. Dit is de uiterste inschrijvingsdatum opgegeven door KRC Genk zelf.

  Het is voor je ploeg mogelijk een leuke winterse activiteit om de ploegsfeer te bevorderen, dankzij deze leuke wandeling voor jong en oud.

  Related Images: