Spring naar de inhoud

KRC Genk Winterbreak 2023

  Het jaar loopt ten einde, en dan organiseert KRC Genk jaarlijks de “KRC Genk Winterbreak”. Deze wandeltocht, ten voordele van het Limburgs jeugdvoetbal, is dé ideale winterstop activiteit voor spelers, trainers, ouders, broers, zussen, sympathisanten en bestuur.

  Ooit al eens over de heilige blauwe mat naast het veld in de Cegeka Arena willen wandelen? Dit is je kans. De traditionele winterwandeling start en komt aan in het stadion! Het parcours van 4 km wordt één grote belevingstocht met tal van animaties én lekkere bevoorradingen. Na de finish ontvangt Marcske Vertongen van de Radio Hallo Discoshow jullie graag in ons gezellig winterdorp. Nog niet overtuigd? Aan de finish krijgt elke deelnemer een gratis voucher, goed voor één thuiswedstrijd van KRC Genk in het kalenderjaar 2024.

  Waarom organiseert KRC Genk de KRC Genk Winterbreak?
  De coronacrisis heeft het lokale jeugdvoetbal zwaar getroffen. Naast de motorische gevolgen voor kinderen en jongeren zijn er ook de financiële gevolgen voor de lokale clubs. De lokale afdelingen vormen nochtans het fundament van een gezonde sportpiramide. Ze stimuleren kinderen en jongeren om te bewegen, om zich te ontwikkelen als voetballer en als mens en ze brengen individuen en gemeenschappen dichter bij elkaar. Het maatschappelijk belang van lokale clubs kan nauwelijks overschat worden. Daarom lanceert men vanuit KRC Genk dit initiatief om het lokale jeugdvoetbal écht te steunen.

  KRC Genk Winterbreak 2023

  Praktisch

  Wanneer vindt KRC Genk Winterbreak 2023 plaats?
  Vrijdag 29 december vanaf 16 uur.

  Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven?
  Inschrijven kan vanaf NU via deze link.  Na inschrijving ontvangt elke deelnemer onmiddellijk een bevestigingsmail met toegangsticket en alle praktische details die je op voorhand moet weten over de wandeling.

  Wat moet ik op voorhand weten over de wandeling?
  Om alles vlot te laten verlopen wordt er dit jaar gewerkt met drie wandelwaves. Elke deelnemende groep kan zich inschrijven voor één van de waves, tot die vol zit. Indien je graag wil samen wandelen met andere groepen, is het belangrijk om dezelfde wandelwave te selecteren bij de registratie.

  Prijs
  De kostprijs voor volwassenen bedraagt 10,- EUR, voor – 18 jarigen bedraagt de kostprijs 5,-  EUR
  Zoals eerder aangehaald gaan de inkomsten uit de ticketverkoop integraal naar de door de deelnemer geselecteerde voetbalclub. (Vergeet dus zeker niet As-Niel United als jouw club aan te duiden).

  Waves
  Wave 1 heeft een vrije start tussen 17 uur & 18 uur., wave 2 start tussen 18 uur & 19 uur, en wave 3 tot slot start tussen 19 uur & 20 uur.

  Het parcours
  Het parcours met start en aankomst in de Cegeka Arena is zo’n 4 kilometer en grotendeels verhard. De route wordt aan de hand van licht, vuur, muziek en animatie sfeervol ingekleed. Daarnaast is het parcours ook volledig toegankelijk voor kinderwagens. Huisdieren zijn helaas niet toegelaten gezien het grote aantal deelnemers.

  Wat staat er verder nog op het programma?
  Na de wandeling ontvangt KRC Genk alle deelnemers graag in het winterdorp waar je kan nagenieten van een hapje en een drankje in een winterse sfeer. Voor zij die niet wandelen is het winterdorp alvast geopend vanaf 16 uur. Als afsluiter van de avond zorgt Marc Vertongen voor de nodige ambiance met de Radio Hallo Discoshow. Om 20.30 uur start hij met zijn show.

  KRC Genk organiseert de Winterbreak belevingstocht dit jaar in samenwerking met Bebat. Heb je thuis nog lege batterijen, breng ze dan mee naar de kantine. In onze kantine staat een Bebat inzamelbox om je oude batterijen in te deponeren. Heb je hierover meer vragen? Aarzel dan niet en spreek het bestuur of onze TVJO/AVJO aan.

  Related Images:

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *