Spring naar de inhoud

Initiatiedag 3 juni 2023

  Heeft jouw kind interesse om te voetballen, of trapt hij/zij thuis de bloempotten stuk in de tuin? Dan hebben wij de ideale oplossing: een voetbalcarrière bij As Niel United. Op zaterdag 3 juni houden we onze familiedag. Aan de start van deze dag bieden we alle kinderen, geboren tussen 2013 en 2019, de kans om een initiatietraining te volgen door enkele van onze ervaren trainers. Deze training start om 09u30 en duurt tot 10u30.

  Wat verwachten we van jullie? Dat jullie kind sportief gekleed is, sportschoenen draagt (voetbalschoenen mag, maar is niet verplicht) en een flesje water (voorzien van naam) bij heeft. Indien je kind al een bal heeft mag deze meegebracht worden. Tot slot verwachten we ook dat jullie minstens 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn.

  Wil je je kind laten proeven van de mooiste bijzaak ter wereld, het voetbal? Geef ons dan een seintje en schrijf je zoon en/of dochter in voor deze initiatietraining. Zo weten wij ook hoeveel talenten we mogen verwelkomen, en kunnen we voldoende trainers voorzien. Inschrijven kan door een mail te sturen naar tvjoasnielunited@gmail.com.

  Ben je belet op 3 juni? Geen probleem. In augustus organiseren we een tweede initiatietraining. Hou hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten!

  Related Images:

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *