Spring naar de inhoud

Seizoenskaarten 2023 – 2024

  We zijn verheugd om onze langverwachte seizoenskaarten voor zowel onze jeugd als senioren aan te kondigen. Of je nu jong bent of jong van hart, onze seizoenskaarten bieden de perfecte manier om alle opwinding en avonturen van het komende seizoen vast te leggen.

  Met onze SEIZOENSKAART JEUGD 2023-2024 kunnen jonge spelers de energie van sportieve prestaties voelen. Dit terwijl ze worden aangemoedigd om gezonde concurrentie en teamgeest te omarmen. Een Seizoenskaart Jeugd kost € 35 en garandeert toegang tot alle jeugdwedstrijden, toernooien op de Heiberg en clubdagen. Het tarief voor de inkom per wedstrijd is dit seizoen naar € 3,- gebracht. Bovendien krijg je gratis toegang tot 3 wedstrijden van onze 1e ploeg en alle wedstrijden van onze reserven.

  Daarnaast hebben we ook onze SEIZOENSKAART SENIOREN 2023-2024. Deze komt op € 50 en geeft iedere supporter toegang tot alle thuiswedstrijden van de A-kern van As Niel United. Met de Seizoenskaart Senioren heb je bovendien ook toegang tot alle thuiswedstrijden van onze jeugdploegen (competitie, toernooien en clubdagen). Voor wedstrijden van onze 1e ploeg is de inkom dit seizoen € 7,-.

  De seizoenskaarten zijn te koop vanaf maandag 28 augustus. Vraag ernaar bij het hoofdbestuur, onze TVJO en onze AVJO. Voor verdere vragen rondom deze seizoenskaarten kan je ook terecht bij het hoofdbestuur, de TVJO Manuel en AVJO Christof.

  Wil je weten wanneer de ploegen spelen waarin jouw zoon, dochter, kleinkind, … speelt? Ontdek het via de website van Voetbal Vlaanderen.

  Seizoenskaarten Jeugd en senioren

  Related Images: