Spring naar de inhoud
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Kaartavond

januari 6 @ 7:00 pm - januari 7 @ 1:00 am

Op zaterdag 6 januari 2024 organiseren we de eerste As-Niel United kaartavond. Deze traditie hadden beide clubs (As vv en Niel SK) in het verleden al, en nu gaan we als fusieclub verder in deze traditie. De kaartavond legt de focus op “kwajongen“. De prijs voor deelname aan de kaartavond is 5 euro. 

Geïnteresseerde kaarters kunnen zich inschrijven vanaf 19u30 in onze kantine. Om 20u00 starten we met de kaartavond. Het aantal te spelen bomen hangt af van het aantal kaarters. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij de leden van het bestuur. En uiteraard gaan de winnaars naar huis met leuke prijzen! 

Kaartavond

Kwajongen wordt gespeeld met 24 kaarten: de kaarten met waarde hoger dan 8. We kwajongen met twee teams en er is vast partnerschap. Iedere speler krijgt per ronde 4 kaarten. De overige kaarten blijven in het pak zitten. Voor iedere boom trekken we lotjes om de partners voor die boom aan mekaar te “koppelen”.  Deelnemen als “vast koppel” is dus niet mogelijk. Het lot bepaalt met wie je de boom speelt!

Tijdens de pauze is er een mogelijkheid om deel te nemen aan onze tombola, waar er ook leuke prijzen te winnen zijn. Tot op zaterdag 6 januari!

Related Images:

Details

Begin:
januari 6 @ 7:00 pm
Einde:
januari 7 @ 1:00 am
Event Tags:
,

Organisator

As-Niel United

Locatie

De Heiberg
Melkerijstraat z/n
As, 3665 Belgium
+ Google Maps