Spring naar de inhoud
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Pastadag

oktober 8, 2023 @ 11:30 am - 8:30 pm

Op zondag 8 oktober 2023 organiseert As-Niel United haar jaarlijkse Pastadag. Naast de gewone spaghetti bolognese (zowel de gewone als kinderspaghetti) kan je dit jaar ook kiezen tussen een heerlijke Tortellini 4 kazen en spaghetti scampi. De desserts kan je ook op voorhand bestellen, de keuze hier is tiramisu of chocomousse. 

Spaghetti bolognese, spaghetti scampi en tortellini 4 kazen tijdens de Pastadag van As-Niel United

Prijslijst

  • Spaghetti Bolognese – € 12,-
  • Kinderspaghetti – € 9,-
  • Tortellini 4 Kazen – € 14,-
  • Spaghetti Scampi – € 16,-
  • Tiramisu / Chocomousse – € 2,50

Net zoals de vorige jaren is er ook bij deze pastadag de mogelijkheid om je pasta’s op te eten in onze kantine of om deze af te halen. Tussen 11u30 en 14u00 en tussen 17u00 en 20u00 is de kantine open. Tijdens deze uren is het afhalen ook mogelijk, van zowel de pasta’s als de desserts. 

Het plaatsen van je bestelling voor de Pastadag kan zoals altijd via de Dorst app. Geef bij het bestellen zeker je mailadres op, zodat je de bevestigingsmail goed ontvangt. 

Bestellen is mogelijk tot woensdag 4 oktober. Op die manier kunnen we alles voorzien en heeft onze kok de nodige tijd om alle voorbereidingen te treffen. 

Wil je komen eten met een grote groep of met je volledige ploeg? Geef ons dan op tijd een seintje (aantal personen + tijdstip van eten). Zo kunnen we een tafel voorbehouden voor grotere groepen. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op onze Pastadag.

Related Images:

Details

Datum:
oktober 8, 2023
Tijd:
11:30 am - 8:30 pm
Event Tags:
, , , , ,

Organisator

As-Niel United

Locatie

De Heiberg
Melkerijstraat z/n
As, 3665 Belgium
+ Google Maps